Зникнення Путіна пов'язане з пологами Кабаєвої, - швейцарські ЗМІ

Відома російська гімнастка, колишній депутат Держдуми Аліна Кабаєва народила третю дитину в приватній клініці на Півдні Швейцарії

Про це пише велика швейцарська німецькомовна щоденна газета Neue Zürcher Zeitung, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Zn.ua.

Версію зникнення російського президента Володимира Путіна після опублікував і швейцарський таблоїд Blik.

Газета посилається на чутки в медичних колах. За неофіційною інформацією, відома російська гімнастка, колишній депутат Держдуми, а нині глава холдингу "Національна Медіа група" Кабаєва знаходиться в клініці Святої Анни в італомовні кантоні Тічино на півдні Швейцарії. Там Кабаєва мала народити третю дитину.

Саме тому, як пишуть ЗМІ, Путін міг зникнути з поля зору публіки на кілька днів.
Повідомляється, що в клініці Кабаєвою були заброньовані два номери.

 Приватна клініка Святої Анни надає послуги VIP-клієнтам. Нібито тут обслуговувалася і дочка колишнього італійського прем'єра Сильвіо Берлусконі.

Як пишуть ЗМІ, у 32-річної Кабаєвою вже є двоє дітей.

Нагадаємо, Путін не з'являвся на публіці ще з 6 березня. Це породило версію про хворобу російського лідера або таємницею боротьбі за владу в Кремлі.

У п'ятницю в Москві також заявили, що 16 березня в Санкт-Петербурзі відбудеться зустріч президента Росії Володимира Путіна з президентом Киргизстану Алмазбеком Атамбаєвим.