Порошенко залучить волонтерів до співпраці з "Укроборонпромом"

Президент України ініціює створення волонтерської колегії при "Укроборонпромі"

Президент України Петро Порошенко ініціює залучення волонтерів до співпраці з держконцерном "Укроборонпром". Про це президент сказав на зустрічі з "волонтерським десантом" при Міноборони в суботу в Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я вважаю, що потрібно делегувати одного-двох волонтерів, і в "Укроборонпромі" ми створимо волонтерську колегію, щоб активно приєднатися до цих всіх процесів", - сказав Петро Порошенко.

Він подякував волонтерам за їхній внесок у розвиток української армії та забезпечення Збройних сил України медпрепаратами, продуктами харчування, необхідними речами. "У нас все вийде. Зараз і до озброєнь з вами доберемося, я вам обіцяю, все ще попереду", - підкреслив Порошенко.

Він відзначив важливість координованих дій з волонтерами в цьому процесі. "Ні в якому разі нам не можна дати можливість ворогові, противнику перейти на іншу форму дестабілізації ситуації в Україні. Я ще раз підкреслюю, що не потрібні їм Донецьк і Луганськ - вони не знають, що з цим робити. Їм потрібна вся Україна", - сказав президент.