У мережі з'явився фільм пам'яті Кузьми "Скрябіна"

Руслана Лижичко презентувала стрічку "Кузьма. Ти є Суперстар", присвячену загиблому музиканту

Прем’єра фільму "Кузьма. Ти Є Суперстар" відбулася на 40 днів з дня загибелі Андрія Кузьменка, 13 березня. Тепер стрічку можна переглянути і у вільному доступі на YouTube, передає Еспресо.TV.

"Унікальні кадри, які до цього ніхто не бачив. Цей фільм є безцінний тим, що він про Кузьму", - написала Руслана на своїй сторінці у Фейсбуці та разом з чоловіком Олександром Ксенофонтовим представили фільм пам’яті музиканта.

Відео триває 1 годину 18 хвилин. До нього увійшли унікальні кадри.

Руслана також зауважила, до фільм з'явився попри всі перепони: "P.S. Ми побороли всі технічні проблеми, які абсолютно містично виникли під час виробництва цього фільму".

Під відео співачка зазначила, що стрічка "Кузьма. Ти є Суперстар" про Кузьму, для Кузьми, для дружини Світлани, для доньки Марії-Барбари, для мами з татом, для його щирих друзів, для всіх, хто мав щастя і задоволення з Кузьмою працювати хоча би раз в житті, для багатьох мільйонів прихильників Кузьми.

"Тепер, коли ми всі усвідомлюємо, що Кузьма - це явище (більше, ніж суперстар), я хочу щоби ми так само усвідомили, що явищем він був завжди, - написала Руслана. - При тому, що Кузьма був дійсно культовим для багатьох поколінь і "в дошку своїм" в житті, я пам’ятаю Андрія як дуже скромного хлопа, з зачаровуючою усмішкою і неповторним вогнем в очах".