В "Шахтарі" знову плачуться, що арбітр завадив "гірникам" перемогти "Баварію"

Гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін вважає, що "Баварія" перемогла 7:0 лише завдяки арбітрам

Про це повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на "Террикон"

"Коли у Львові дали червону картку гравцю "Баварії" (Хабі Алонсо), я стовідсотково знав, що нам дадуть червону картку в Мюнхені. Сто відсотків! Питання було тільки в тому, на якій хвилині. Я не очікував, що це буде третя. Нам судді однозначно не дали б можливість пройти. Поряд з усіма іншими особливостями, Німеччина дає достатньо великий внесок з точки зору грошей в УЄФА. Втратити Німеччини на цій стадії дорого б коштували УЄФА. Тому ми повинні робити поправку на такі моменти", - плачеться Палкін.

"Я вас запевняю, що якби суддя не вилучив Кучера, то видалив би Дугласа Косту. Однозначно. Ми б стовідсотково отримали червону картку, це було питання часу. Ось дали Кучеру червону картку. Хто буде сперечатися з цього приводу? Одна сторона каже, що це правильно, інша - що ні. В таких особливих моментах складно щось доводити", - вважає Палкін.

Зазначимо, що "шахтар" програв "Баварії" 0:7 у Мюнхені після 0:0 у Львові в матчі плей-офф Ліги чемпіонів. Кучер отримав червону картку за підкат у ноги в карному майданчику, який можна тлумачити як фол останньої надії. 

Нагадаємо, що останнім часом Луческу та керівництво "Шахтаря" постійно незадоволено суддівством в Європі та Україні.