Ахметов таки вимкнув світло у "Межигір`ї" (ДОПОВНЕНО)

"Київенерго" відключило від електроенергії колишню резиденцію Януковича "Межигір'я"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Державної служби України з надзвичайних ситуацій. 

"Вчора вранці "Київобленерго" за величезні борги відключило від електропостачання резиденцію "Межигір’я". Внаслідок цього без світла залишилися родини переселенців з Криму та Донбасу. А це 15 дорослих та 20 дітлахів. Адже у резиденції розташований Будинок малютки, у якому перебувають новонароджені дітки і найменшому лише два тижня", - розповіли у ДСНС.

Проблему вже тимчасово вирішено. Рятувальники оперативно організували підключення генераторів електроживлення у резиденції "Межигір’я" для родин-переселенців, в першу чергу Будинку малютки,  до моменту поновлення електропостачання.

"Проте це не вирішувало повністю проблему, оскільки генератори не могли охопити всю необхідну площу освітлення. Саме тому до пізньої ночі тривали переговори з "Київобленерго" і на початку третьої години ночі було повністю поновлено живлення у "Межигір’ї", - повідомили рятувальники. 

Нагадаємо, про можливе відключення світла у "Межигір'ї" у "Київенерго" попереджали ще на минулому тижні. Борги за останній рік сягнули 7,4 млн грн.