Снєгирьов: Костянтинівку дестабілізують російські спецслужби

Дестабілізуючи мітинги проти української армії, які відбуваються у Костянтинівці, були скеровані російськими спецслужбами

Про це заявив співголова громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов в ефірі Еспресо.TV

"Ситуація, що виникла в Костянтинівці, чітко спланована спецслужбами. Для швидкового виведення людей на вулиці міста повинні бути організатори", - заявив він.

Снєгирьов додав, що Росія ввикористовує дестабілізаційні заході, розраховані на загосрення ситуації на території, підконтрольній Україні. Як доказ він навів приклад, що мітингуючі місцеві мешканці дуже скоро забули про загиблу в ДТП дівчинку, натомість вимагали виводу українських військ з міста.

Снєгирьов повідомив, що зараз затримано підбурювачів, які закликали місцевих мешканців до дій непокори українській владі.

Нагадаємо, 16 березня вдень у місті Костянтинівка на Донеччині БМД під керуванням українських військовослужбовців спричинила ДТП. При цьому було смертельно травмовано 8-річну дівчинку, а жінка та інша дитина - госпіталізовані. Суд застосував запобіжний захід до солдата-винуватця дорожньо-транспортної пригоди у вигляді тримання під вартою. Генштаб відсторонив від посади комбата на час розслідування смертельного ДТП.