Суд взяв під арешт винуватця смертельної ДТП у Костянтинівці

Суд застосував запобіжний захід до солдата-винуватця дорожньо-транспортної пригоди в Костянтинівці Донецької області у вигляді тримання під вартою

Про це повідомив нардеп з фракції "Народний фронт", радник голови МВС Антон Геращенко, передає Еспресо.TV з посиланням на "Апостроф".

"Ще вчора заарештований. І буде покараний з усією суворістю закону", - заявив Геращенко.

Раніше стало відомо, що на час розслідування ДТП відсторонений від служби командир батальйону, солдати якого здійснили його.

У свою чергу прес-служба Донецької обласної держадміністрації повідомила, що сьогодні в Костянтинівку, де вчора почалися заворушення у зв'язку з ДТП, вирушить губернатор Олександр Кіхтенко.

"Губернатор сьогодні вирушає до Костянтинівки. Вчора там побував його заступник. Дійсно були заворушення, але під вечір залишилися лише п'яні підлітки, які палили шини. Інформація про те, що там захоплювали адміністративні будівлі, не відповідає дійсності", - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, 16 березня в Костянтинівці сталася дорожньо-транспортна пригода за участю БМД під управлінням військовослужбовців - вони наїхали на трьох пішоходів. При цьому була смертельно травмована 8-річна дівчинка, а жінка і дитина госпіталізовані.

Винуватці ДТП - двоє військовослужбовців - були затримані і передані у військову прокуратуру.