Англійські ЗМІ приготували для фанів "Евертона" 10 фактів про Україну

Фанати "Евертона", які приїдуть до Києва на матч Ліги Європи проти "Динамо", можуть розраховувати на допомогу ЗМІ

Про це повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на Isport.ua

10 фактів про Україну від британських ЗМІ:

- Третій у світі за відвідуваністю mcdonald's знаходиться у Києві, на київському центральному вокзалі. Там щорічно обслуговується близько 2,3 млн осіб.

- У Києві знаходиться найглибша станція метро в світі. Мова йде про станцію "Арсенальна", яка розташована в 105,5 метрів під землею.

- Англійські вболівальники можуть подумати, що вони вирушили на далекий схід Європи, але насправді це не так. Центр Європи знаходиться біля українського міста Рахів.

- Українська мова визнана другою за мелодійністю і красою у світі. Перше місце у королів опери італійців. Саме так вирішили на лінгвістичному конкурсі в Парижі.

- Джордж Гершвін написав свою легендарну арію "Summertime" під враженням української колискової "Ой ходить сон коло вікон".

- Українці - одна з найбільш п'ющих націй у світі. Будьте обережні, якщо вам пропонують випити. Більше них алкоголь вживають лише молдовани, росіяни, угорці та чехи.

Нагадаємо, що матч "Динамо" - "Евертон" відбудеться у четвер, 19 березня. В першому матчі кияни поступилися з рахунком 1:2.