Рада остаточно заборонила російські серіали

Народні депутати України підтримали постанову №1317, яка дозволяє спікеру Володимиру Гройсману ухвалити заборону трансляції російських серіалів

Рішення про скасування голосування за законопороенкт підтримав 41 нардеп, передає Еспресо.TV

Таким чинном, законопроект №1317 щодо захисту інформаційного телерадіопростору України, який, зокрема, передбачає заборону показувати російські серіали буде відправлено на підпис спікеру Володимиру Гройсману.

Гройсман нагадав, що парламент ухвалив законопроект про заборону російських серіалів, однак в цей же день депутати від "Опозиційного блоку" подали скаргу про начебто порушення під час голосування. У зв’язку з цим, зазначив Гройсман, відповідну скаргу було спрямовано до регламентного комітету.

"Але відповідно до закону, ми маємо розглянути поставнову про скасування голосування (за зазанчений законопроект). Якораз у п`ятницю він стояв у поряжку денному, однак ми отримали звернення автора цього законопроекту про те, що просять перенести його на наступний тиждень через відсутність автора", - пояснив Гройсман.

Нагадаємо, 5 лютого Верховна Рада підтримала у другому читанні законопроект №1317 щодо захисту інформаційного телерадіопростору України.