Фельдман привітав ізраїльських політиків з успішним завершенням виборів

Народний депутат України, керівник міжфракційного депутатського об'єднання "Депутатська група дружби "Україна - Держава Ізраїль" Олександр Фельдман привітав спікера ізраїльського Кнесету Юлія Едельштейна та голови урядової коаліції та парламентської фракції правлячої партії "Лікуд" Зєєва Елькіна з перемогою на виборах

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу народного депутата.

"В Ізраїлі на виборах виграла демократія. Я впевнений, що відносини з Україною після парламентських виборів не зміняться, залишаться добрими", - заявив депутат.

За словами Фельдмана, він побажав політикам швидко сформувати коаліцію в парламенті і уряд.

"Чим швидше буде сформовано коаліцію в парламенті, уряд, створено в парламенті групу дружби "Ізраїль - Україна", тим швидше можна буде конструктивно працювати. Мі иаємо намір поглиблювати наше співробітництво у багатьох сферах - в економіці, науці, медицині", - заявив Фельдман.

Народний депутат вітає всіх ізраїльських політиків з проведенням демократичних виборів.

Фельдман зазначив, що в України багато друзів в Ізраїлі серед політиків в різних політичних партіях і він розраховує на продовження співпраці з ними.

Нагадаємо, в Ізраїлі пройшли дострокові парламентські вибори. За результатами обробки 99% бюлетенів перемогу здобула партія "Лікуд" на чолі якої стоїть чинний прем'єр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху. На другому місці - лівоцентристський блок "Сіоністський табір".