Поки СБУ шукає екс-міністра Клименка, той милується Фінською затокою (ФОТО)

Перебуваючи у розшуку, колишній міністр доходів та зборів Олександр Клименко, активно користується соціальними мережами, публікуючи фото краєвидів Фінської затоки.

Екс-посадовець навіть не намагається переховуватись від СБУ та публікує фото практично з точними географічними координатами свого місця перебування на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, Служба безпеки звинувачує колишнього міністра часів Януковича Олександра Клименка у спонсоруванні сепаратистів у Луганській та Донецькій областях. Про це в інтерв'ю LB.ua розповів голова СБУ Валентин Наливайченко. Так, за його словами, відомство зібрало докази причетності мінімум трьох фігурантів - екс-глави СБУ Олександра Якименка, екс-глави МВС Віталія Захарченка та екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка. "Якименко особисто займався поставками грошей і зброї через Бердянськ", - зазначив Наливайченко, додавши, що Клименко причетний до фінансування тероризму, а Захарченко керував бойовиками з числа силовиків.

Раніше, Олександра Клименка вже звинувачували в підготовці та фінансуванні провокацій в Одесі в травні 2014 року. Тоді, за допомогою медіа та адвокатів, Клименко заявив, що буде захищатися від звинувачень усіма способами. Цю справу соратнику Януковича вдалося виграти. Шевченківський райсуд столиці 6 серпня задовольнив позов Олександра Клименка до Служби безпеки України про захист честі, гідності та ділової репутації.