МВС: Затримано ще двох учасників заворушень у Костянтинівці

Міліція Донеччини продовжує роботу із притягнення до відповідальності осіб, причетних до організації та активної участі в масових заворушеннях 16 березня в Костянтинівці

Про це розповів на своїй сторінці у "Фейсбуці" начальник ГУ МВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, передає Еспресо.TV.

Він повідомив, що костянтинівські міліціонери затримали ще двох злочинців, Олександра К., 1975 року народження, та В'ячеслава Є., 1991 року народження.

Одному з них Краматорський міський суд вже обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

"Як я і заявляв раніше, всі активні особи, які брали участь у масових заворушеннях, будуть притягнуті до кримінальної відповідальності і понесуть заслужене покарання", - наголосив Аброськін.

Нагадаємо, 16 березня вдень у місті Костянтинівка на Донеччині БМД під керуванням українських військовослужбовців спричинила ДТП. При цьому було смертельно травмовано 8-річну дівчинку, а жінка та інша дитина - госпіталізовані. Суд застосував запобіжний захід до солдата-винуватця дорожньо-транспортної пригоди у вигляді тримання під вартою. Генштаб відсторонив від посади комбата на час розслідування смертельного ДТП. Також влада пообіцяла, що Міноборони виплатить компенсацію родичам загиблої дівчинки.

Під приводом ДТП в місті почалися масові заворушення. 

18 березня в МВС повідомили, що підбурювачі заворушень у Костянтинівці 16 березня затримані, а пізніше їм було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.