Новий глава "Укртранснафти" поки отримав кабінет в будівлі "Нафтогазу"

Новий голова компанії "Укртранснафта" Юрій Мірошник тимчасово отримав робочий кабінет в будівлі НАК "Нафтогаз України"

Про це повідомив нардеп від "Блоку Петра Порошенко" Сергій Лещенко в "Фейсбуці".

"Новий керівник "Укртранснафти" Мірошник отримав робоче місце в офісі компанії "Нафтогаз". Будівля "Укртранснафти" зовні охороняється міліцією, всередині - неідентифікованими особами під контролем колишнього керівника Лазорко. Міністр Демчишин поїхав у Брюссель. Вирішено не заводити Мірошника силою і не загострювати ситуацію - чекають політичного рішення Порошенко. Як з приводу ситуації навколо "Укртранснафти", так і образ журналіста Сергія Андрушко", - написав нардеп.

Нагадаємо, спостережна рада "Уктранснафти" 19 березня  тимчасово відсторонила Олександра Лазорка від виконання обов'язків голови правління компанії.

Лазорко забарикадувався в будівлі компанії і заявив, що має намір оскаржити своє звільнення в суді. Допустити нового керівника "Укртранснафти" Юрія Мірошника вдалося тільки, вибивши двері.

Крім того, опівночі з будівлі "Укртранснафти" вийшов Ігор Коломойський. Використовуючи нецензурну лексику, він звернувся до журналіста радіо "Свобода", та розповів навіщо його люди забарикадувалися.

Читайте також, Хроніка боротьби за "Укртранснафту" (ФОТО, ВІДЕО)