Арештовано четвертого підозрюваного в заворушеннях у Костянтинівці

Краматорський міський суд арештував четвертого підозрюваного в участі у масових заворушеннях у Костянтинівці, що сталися 16 березня

Арештованому інкримінують вчинення масових заворушень та грабіж, передає Еспресо.TV з посиланням на "ВВС".

У прокуратурі зазначили, що наразі опитують усіх свідків, а також вивчають відео- й фотоматеріали з метою встановлення організаторів та учасників подій у Костянтинівці, "які грубо порушували громадський порядок у місті та спровокували масові заворушення, що призвело до знищення державного майна".

Нагадаємо, 16 березня вдень у місті Костянтинівка на Донеччині БМД під керуванням українських військовослужбовців спричинила ДТП. При цьому було смертельно травмовано 8-річну дівчинку, а жінка та інша дитина - госпіталізовані. Суд застосував запобіжний захід до солдата-винуватця дорожньо-транспортної пригоди у вигляді тримання під вартою. Генштаб відсторонив від посади комбата на час розслідування смертельного ДТП. Також влада пообіцяла, що Міноборони виплатить компенсацію родичам загиблої дівчинки.

Під приводом ДТП в місті почалися масові заворушення. 

18 березня в МВС повідомили, що двоє підбурювачів заворушень у Костянтинівці 16 березня затримані, а пізніше їм було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Сьогодні міліція затримала ще двох учасників заворушень у Костянтинівці. Одному із них Краматорський міський суд вже обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.