У Москві після бійки з місцевими футбольними фанами помер італійський ультрас

Відомий уболівальник італійського "Наполі" Паскуале Д'Анджело, який приїхав до Москви на матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи проти "Динамо", помер у лікарні

За даними порталу Calcio Napoli 24, причинами трагедії стали стрес і довга подорож, повідомляє Еспресо.TV.

55-річний Д'Анджело, що був одним з лідерів "ультрас" неаполітанської команди, був доставлений в лікарню, проте медики не змогли врятувати італійця, який помер від серцевого нападу. 

Стрес італієць отримав на стадіоні. Італійці, що розташувалися в секторі А6, піддалися на провокацію місцевих уболівальників і намагалися зламати загороджувальне скло між секторами. Огорожа не піддалася і в хід пішли різні предмети, які фанати обох клубів кидали в щілини між загородженнями.

Поліція відтіснила італійських фанатів у край сектора, а частина уболівальників продовжила заворушення в підтрибунному приміщенні.

Поведінка вболівальників "Динамо" вже знаходиться на розгляді в дисциплінарному комітеті Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

У першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи з бельгійським "Андерлехтом", який відбувся в Брюсселі 19 лютого, фанати біло-блакитних використовували піротехнічні засоби, через що гру перервали на декілька хвилин.

Зустріч у відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи між "Динамо" і "Наполі" завершилася з рахунком 0:0, що за сумою двох матчів принесло італійській команді путівку до чвертьфіналу.