Як російські пропагандисти Lifenews розкручують псевдовійну Коломойського-Порошенка (ФОТОФАКТ)

Російські пропагандисти Lifenews активно використовують скандал з Коломойським та "Укртранснафтою", щоб показати "нестабільну" ситуацію в Україні

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Зокрема головною новиною на сайті Lifenews матеріал з заголовком "Коломойский хочет назначить своего ставленника на место Порошенко". Крім цього на головній сторінці ресурсу скандалу з Коломойським присвячено як мінімум ще 3 новини.

Нагадаємо, вчора було звільнено директора держкомпанії "Укртранснафта" Олександра Лазорка. Після чого розгорівся скандал з блокуванням будівлі, кров'ю та силовиками. На місце конфлікту приїхав губернатор Дніпропетровщини Ігор Коломойський і облаяв журналіста радіо "Свобода" Сергія Андрушко. 

Пізніше Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики зажадав від голови Дніпропетровської облдержадміністрації  Ігоря Коломойського публічних вибаченень перед журналістом Сергієм Андрушком за нанесені образи.

Детально історію, фото та відео з конфлікту навколо Коломойського та "Укртранснафти" читайте в матеріалі Хроніка боротьби за "Укртранснафту".