МЗС очікує від Росії офіційного підтвердження загибелі Януковича-молодшого

У Міністерстві закордонних справ України очікують від Російської Федерації офіційного підтвердження загибелі сина екс-президента України Віктора Януковича-молодшого

Про це "РБК-Україна" повідомив речник МЗС Євген Перебийніс, передає Еспресo.TV.

"Офіційної інформації на даний момент немає. Ми зробили запит у правоохоронні органи Російської Федерації, у наше генеральне консульство в Новосибірську. Поки все, що ми отримали - це телефоном інформацію. Нам сказали, що це був громадянин Росії, щоправда, російські правоохоронці трохи суперечливу інформацію надають - сказали, що це був однофамілець. Тепер уже не зрозуміло - чи був це однофамілець чи це було інше прізвище, тому інформація суперечлива, і ми очікуємо офіційної інформації, відповіді на наш запит ", - повідомив Перебийніс.

Нагадаємо, сьогодні українські ЗМІ повідомили, що син екс-президента України Віктор Янукович-молодший загинув на озері Байкал, коли автомобіль з ще 5 пасажирами провалився під лід. Повідомлення про дану подію дійсно було на сайті МНС по Іркутській області, але потім зникло.

За даними рятувального відомства, автомобіль з водієм і п'ятьма пасажирами провалився в тріщину під лід. Відомство стверджує, що вони виїхали на лід, щоб зробити кілька фотознімків.