У Каліфорнії пропонують узаконити вбивства гомосексуалістів

Місцевий юрист ініціює референдум з цього питання

Адвокат з Каліфорнії Метью Грегорі Маклафлін запропонував узаконити вбивство людей нетрадиційної орієнтації.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Подробности".

Ідея Маклафліна втілилася в законопроект Sodomite Suppression Act, який полягає в тому, що суспільство може бути катом по відношенню до гомосексуалістів. Згідно з планами юриста, ті, хто поширює так звану "содомістську пропаганду", повинні бути оштрафовані на мільйон доларів або ув’язнені на 10 років.

На підтримку свого законопроекту юрист хоче провести референдум, на якому йому потрібно отримати близько 366 тисяч підписів "за" Sodomite Suppression Act. Він уже підготував виборчі бюлетені й заплатив за це $200 внеску, тому генеральний прокурор Каліфорнії не може перешкоджати проведенню референдуму.

Це викликало обурення у групи законодавців, які подали скаргу на юриста.

"Ми шоковані й обурені тим, що член адвокатури штату так безсердечно закликає позбавляти громадянських прав, виганяти і вбивати членів ЛГБТ-спільноти", – йдеться в скарзі.

Варто зазначити, що ідеї Маклафліна суперечать конституції США. Тому, якщо голосування набере обертів, то Верховний суд Каліфорнії буде змушений втрутитися в скандал. Водночас місцеві юристи сумніваються в тому, що люди проголосують за легалізацію гомофобних вбивств. Швидше за все, це просто розпалить ненависть між людьми, які мають різні погляди на сексуальні стосунки.