Януковича бачили на похороні сина у Севастополі, - ЗМІ

Президент-втікач Віктор Янукович і члени його сім'ї прибули сьогодні на похорони сина Віктора в Севастополі

Про це повідомляє "Крыминформ" з посиланням на одного зі служителів Свято-Нікольського храму, передає Еспресо.TV.

"На відспівуванні були родичі, в тому числі екс-президент Віктор Янукович. Жінка, судячи з усього мати, сильно плакала. Був ще маленький хлопчик, напевно, син, і кілька людей, швидше за все, родичі", - сказав служитель храму.

За його словами, тіло Віктора Януковича-молодшого доставили в храм на Братському меморіальному кладовищі в ніч з 22 на 23 березня, при цьому похоронні богослужіння йшли до ранку. Родичі приїхали на відспівування і похорони вже вдень 23 березня.

Можлива могила Віктора Януковича-молодшого, на якій зараз немає розпізнавальних знаків, лежить у церковній частині кладовища. На численних вінках на могилі є написи "Коханому синочкові від батьків", "Від дружини", "Від колег", "Від родини Бондар", "Від родини Дяченків".

Фото REUTERS

Служитель храму додав, що численні охоронці нікого не пропускали на цвинтарі під час похорону.

За інформацією "Української правди", Янукович-старший перебуває в "Геленджику".

Нагадаємо, Віктор Янукович-молодший брав участь у спортивних заходах на озері Байкал. Мікроавтобус Volkswagen, в якому, крім нього, перебували ще п'ять осіб, провалився під лід. Усі п'ятеро вижили, а Янукович потонув, оскільки не встиг вчасно відстебнути ремінь безпеки

За інформацією ЗМІ, тіло Віктора Януковича-молодшого, який загинув на Байкалі, було відправлено чартерним рейсом до Криму.

Читайте також: "Життя і смерть Віктора Януковича-молодшого"