Аксьонов каже, що нічого не знає про похорон Януковича-молодшого в Криму

Представник окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов стверджує, що до керівництва півострова не надходило звернень у зв'язку з нібито похороном сина екс-президента України Віктора Януковича на території регіону

"Ми тільки від ЗМІ дізналися про цю ситуацію. Ніяких до яких дій не вдавалися, до нас ніхто не звертався", - заявив він журналістам, передає Еспресо.TV з посиланням на "Інтерфакс".

Нагадаємо, раніше про загибель Януковича-молодшого в Росії повідомили радник глави МВС України Антон Геращенко та прес-служба народного депутата України, члена фракції "Опозиційний блок" Нестора Шуфрича.

У свою чергу в Байкальської пошуково-рятувальному загоні заявили, що в автомобілі, який провалився 20 березня під лід на озері Байкал в Іркутській області, не було людини на прізвище Янукович. Серед тих, хто врятувався з тонучого автомобіля було четверо громадян України, а загиблий водій був місцевим жителем. В МНС заявили, що загиблого водія, за попередніми даними, звали Віктор Давидов.

Речник Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс повідомив, що українська сторона поки що не отримала від Росії відповіді на спрямований в неділю запит щодо інформації про загибель Януковича.

За повідомленнями ЗМІ, син екс-президента України Віктора Януковича Віктор був похований в понеділок на меморіальному військовому кладовищі в Севастополі.