Віче у Дніпропетровську відбудеться у суботу,- Філатов

Колишній заступник голови Дніпропетровщини Ігоря Коломойського, позафракційний нардеп Борис Філатов зазначив, що віче з приводу нестабільної ситуації в місті відбудеться в цю суботу

По це він повідомив в ефірі Еспресо.TV.

"Я хочу внести ясність, мене ніхто не уповноважував Денисенка збирати це віче. Він найвідоміший в Дніпропетровську громадський діяч. І це саме його ініціатива, яку підтримали місцеві активісти, громадські організації. Адміністрація міста не має ніякого відношення до організації віче",- зазначив він. 

Він наголосив, що необхідно виключити спекуляції навколо цього зібрання.

"Я наголошую на віче не буде ніякої риторики федералізації області, повалення діючої в Україні влади. Це навіть не варто обговорювати",- резюмував Філатов. 

Нагадаємо, на прес-конференції в Дніпропетровську народний депутат Андрій Денисенко заявив про те, що в середу в місті пройде народне віче. Він звинуватив президента в невиконанні обіцянок. Разом з ним на прес-конференції претензії до влади висловив і заступник губернатора Геннадій Корбан.

Вранці 21 березня в Волновасі невідомі з автоматичної зброїрозстріляли співробітника СБУ. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про розкриття вбивства співробітника СБУ в Волновасі. За інформацією Авакова, офіцер СБУ був убитий при затриманні трьох фур контрабанди, які бандити об'їзними дорогами, минаючи блокпости українських силовиків, прикриваючись посвідченнями Правого сектору і однієї з дніпропетровських охоронних фірм, намагалися переправити на територію терористичної "ДНР".

Глава СБУ Валентин Наливайченко під час прес-конференції напередодні заявив, що капітана СБУ вбив чоловік на прізвище Гордєєв.

Пізніше стало відомо, що згадуваний депутат - Андрій Денисенко, який оголосив про те, що збирає віче в Дніпропетровську, виступаючи перед журналістами, підтвердив, що його помічник Гордєєв вбив співробітника СБУ. Він погодився з тим, що Гордєєва повинні затримати для дачі свідчень.