Волноваські бандити пересилали "виручку" спільникам до Дніпропетровська, - Наливайченко

СБУ вилучено і не допущено пересування злочинним угрупованням, яке вчинило вбивство офіцера СБУ, більше 100 тис грн. готівки, інші знаряддя, які вони переправляли до міста Дніпропетровська своїм спільникам з організації "Січ"

Про це глава СБУ сказав в інтерв`ю "5 каналу", передає Еспресо.TV.

"Розслідуючи справу у Волновасі, нами вилучено і не допущено пересування саме цим злочинним угрупованням, яке вчинило вбивство офіцера СБУ, більше 100 тис грн. готівки, в тому числі в іноземній валюті, інші знаряддя, які вони переправляли до міста Дніпропетровська своїм спільникам з організації "Січ", під прикриттям якої і діяло зокрема це відділення банди у Волновасі", - сказав Валентин Наливайченко.

"Ось в чому злочинна схема: мародерство, контрабанда, вбивство і пересилання щоденної "виручки", як касири, своїм спільникам і поплічникам в Дніпропетровськ", - зазначив глава СБУ.  

Нагадаємо, що 21 березня в Волновасі невідомі з автоматичної зброї розстріляли співробітника СБУ. За інформацією міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, офіцер СБУ був убитий при затриманні трьох фур контрабанди, які бандити об'їзними дорогами, минаючи блокпости українських силовиків, прикриваючись посвідченнями "Правого сектору" і однієї з дніпропетровських охоронних фірм, намагалися переправити на територію терористичної "ДНР".

Глава СБУ Валентин Наливайченко під час прес-конференції заявив, що капітана СБУ вбив чоловік на прізвище Гордєєв.

Пізніше стало відомо, що народний депутат Андрій Денисенко підтвердив, що саме його помічник Гордєєв вбив співробітника СБУ. Він погодився з тим, що Гордєєва повинні затримати для дачі свідчень.