Global Spirits зміцнює свої позиції в США

В результаті реструктуризації бізнесу і розширення штату, компанія Megapolis USA як підрозділ міжнародного алкогольного холдингу Global Spirits в березні 2015 року змінює свою назву на Global Spirits USA.

Холдинг Global Spirits є першою та єдиною алкогольною компанією України, яка налагодила успішне виробництво горілки під власним брендом в США. У 2013 році відбувся запуск виробництва горілчаного бренду LEAF на потужностях заводу TDC в штаті Мічиган. На сьогоднішній день продукція торгової марки продається в роздрібних мережах дев'яти штатів Америки. При цьому LEAF є одним з найбільш титулованих брендів в США. У 2014 році горілка LEAF отримала більше 20 нагород на відомих дегустаційних конкурсах Америки та Європи.

У зв'язку з успіхами на американському ринку і зростанням дистрибуційної мережі було прийнято рішення про реструктуризацію бізнесу, а також про зміну та розширення кадрового складу офіційного представництва Global Spirits в Нью-Йорку.

Генеральним директором Global Spirits USA став Максим Дубоссарський, який раніше очолював департамент міжнародних продажів холдингу. За два роки роботи в компанії йому вдалося значно розширити географію експорту і вивести бренди компанії на нові міжнародні ринки. Сьогодні продукція Global Spirits представлена ​​більш ніж в 80 країнах світу.

Колишній комерційний директор американського представництва Джуліус Крішон призначений на посаду керуючого директора холдингу в Північній та Південній Америці. Він продовжить займатися формуванням бізнес-стратегій, що сприяють зміцненню позицій брендів компанії на ринку США.

До команди топ-менеджерів Global Spirits USA також приєднався справжній експерт американського алкогольного ринку Стів Акерман. За його плечима 25-річний досвід роботи на керівних посадах провідних алкогольних компаній Америки – Allied Domecq, William Grant & Sons та Van Gogh Imports. Стів займе нову кадрову посаду в компанії та стане першим національним директором з продажів Global Spirits USA.

"Сьогодні компанія докладає максимальних зусиль, щоб забезпечити сталий розвиток власних брендів на ринку США, – говорить Стів Акерман. – Саме тому ми розширили штат ключових менеджерів представництва, розділивши загальний обсяг робіт на окремі регіональні напрямки. Крім того, в компанії з’явилася нова посада бренд-менеджера, яку зайняв Джон Дубін".

До кінця 2016 представництво холдингу Global Spirits USA планує розширити дистрибуційну мережу на всі 50 штатів Америки.

 

Довідка. Global Spirits – один з найбільших міжнародних алкогольних холдингів. Виробничі потужності: ЛГЗ "Хортиця", Одеський коньячний завод, Полтавський ЛГЗ, КВД, ЛГЗ "Русский Север". У структуру також входять дистриб'юторські підрозділи: Українська дистрибуційна компанія, Торговий дім "Хортиця" та Global Spirits USA. Холдингу належить більше 15 міжнародних, локальних та регіональних брендів: "Хортиця", "Первак", "Шустов", "Мороша", "OREANDA", "San Marino", "Mікадо", "Медовуха" та інші. Сьогодні на потужностях Global Spirits випускається кожна четверта пляшка горілки в Україні.