Радбез Росії вважає, що Держдеп готує в РФ Майдан

Радбез Росії заявляє, що нова стратегія нацбезпеки США містить низку загроз для Кремля, зокрема - застосування "технології кольорових революцій"

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на "ТАСС".

"Проведений апаратом Ради Безпеки Російської Федерації аналіз Стратегії показує, що на відміну від попередньої (2010 року) редакції вона має явну антиросійську спрямованість і формує негативний образ нашої країни", - заявили в Радбезі Росії.

Члену Ради Безпеки РФ переконані, що США мають намір стати до формування нового глобального економічного порядку.

"Все більш широке поширення для усунення неугодних США політичних режимів набирають вдосконалені технології "кольорових революцій" з високою імовірністю їхнього застосування щодо Росії", - сказано в заяві. 

Крім того, в ньому йдеться, що значні зусилля США та їхніх союзників будуть спрямовані на "формування антиросійського політичного курсу держав, з якими у Росії склалися партнерські відносини, а також на зниження російського впливу на пострадянському просторі".

"Підкреслюється необхідність стримування "агресії Росії", перш за все щодо України. Зазначається, що США будуть зберігати пильність щодо стратегічних можливостей Росії, а також допомагати союзникам і партнерам протистояти російській політиці", - заявили в Раді безпеки Росії.