Українську короткометражку покажуть на Каннському кінофестивалі

Стрічку "Напрокат" представлять в рамках Short film corner

Українська короткометражка "Напрокат" буде представлена на Каннському кінофестивалі. Режисером і продюсером виступив Сергій Сторожев, сценарій написав Стас Медведєв, оператором виступив Олексій Дударєв, а звукорежисером - Денис Петров, передає Mainpeople.

У фільмі зіграли відомі українські актори Олеся Жураковська, Сергій Романюк і молоді актриси Єва Кедес та Зоряна Марченко.

Картина стала акторським дебютом для телепродюсера Олексія Гладушевського. Саундтреком до фільму стала пісня гурту "Океану Ельзи" "Мене". Зйомки зайняли всього 2 дні і відбувалися в Києві та Вишгороді. Одна з локацій - квартира в лофт-стилі, яка була спроектована екс-учасником гурту "Океан Ельзи" Павлом Гудімовим.

Тривалість фільму всього 15 хвилин.

Сергій Сторожев зауважив: "Для нас найголовніше досягнення - наша команда. Було шалено складно зібратися всім в одному місці, в один час, але у нас вийшло. Ми створювали фільм у вільний від роботи час, абсолютно безкорисливо. Для нас це не просто ремесло, а те, що хочеться і подобається робити. На наш погляд, стрічка вийшла доброю і світлою".