Порошенко не сумнівається в патріотизмі Коломойського

Президент виключає дестабілізацію на Дніпропетровщині

Про це він заявив, спілкуючись із пресою в Харкові в четвер, 26 березня, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Інтерфакс-Україна

"Ніякої дестабілізації немає і не буде. У мене немає ніяких сумнівів. Що стосується Коломойського, то в мене немає сумнівів у його патріотизмі", - додав Порошенко.

Він також висловив упевненість у тому, що всі жителі Дніпропетровської області "працюватимуть на консолідацію, щоб Дніпропетровськ зміцнював функцію головної фортеці на сході".

"Я не бачу для цього (дестабілізації – ред.) ніяких підстав. Той, хто пробуватиме використовувати цю ситуацію (зі зміною губернаторів – ред.), отримає рішучу відсіч", - заявив глава держави.

Нагадаємо, Коломойський пішов у відставку після скандалу навколо "Укртранснафти" і "Укрнафти".

19 березня Верховна Рада прийняла закон (25 березня його підписав президент Порошенко), який впорядковує виплату дивідендів акціонерними товариствами, а також дозволяє "Нафтогазу" отримати контроль над "Укрнафтою". Того ж дня спостережна рада ПАТ "Укртранснафта" відсторонила від виконання своїх повноважень главу компанії Олександра  Лазорка, якого звинувачують у лобіюванні інтересів Коломойського в компанії.