Wizz Air припиняє свою діяльність в Україні

З 20 квітня 2015 року, Wizz Air Hungary буде виконувати 8 рейсів в Україну та з України

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Wizz Air.

"Wizz Air Holdings (разом з дочірніми компаніями, "Wizz Air" або "Група") повідомляє про те, що буде продовжувати реструктуризацію діяльності в Україні. 4 червня 2015 року відбудеться відкриття бази в Києві, на якій буде базуватись один літак Airbus A320. Також 20 квітня "Візз Ейр Україна", авіакомпанія, яка наразі виконує 16 рейсів двома літаками, припиняє свою діяльність", - йдеться в повідомленні.

В авіакомпанії з жалем повідомляють, що були змушені прийняти таке рішення через тривалу напруженість у Східній Україні, девальвацію та нестійкість української гривні, обмеження платежів постачальникам у зв’язку з контролем за іноземною валютою і невизначеність нових порядків для авіації та обмеження, що можуть бути цим викликані. Як повідомлялося раніше, Wizz Air Ukraine вже скоротила кількість літаків з чотирьох до двох у першій половині 2014-го року, слідом за скороченням кількості літаків, що базуються в Києві, та призупиненням роботи в Донецьку.

В прес-службі уточниули, два літаки, що лишилися в Києві, будуть переміщені. Wizz Air Hungary відкриє нову оперативну базу в Києві з одним літаком.

"Ми розпочали процес виплати відшкодувань за скасовані рейси і просимо всіх клієнтів Wizz Air Ukraine частіше перевіряти свої поштові скриньки, тому що всі новини про відшкодування будуть надсилатися електронною поштою на адресу, вказану під час бронювання", - повідомили в компанії.

Виконання наступних рейсів буде продовжено:

Київ - Будапешт (рейс залишається без змін), 
Київ - Лондон Лутон (рейс залишається без змін), 
Київ - Кельн (рейси необхідно перебронювати через "Візз Ейр Угорщина")
Київ - Дортмунд (рейси необхідно перебронювати через "Візз Ейр Угорщина")
Київ - Гамбург Любек (рейси необхідно перебронювати через "Візз Ейр Угорщина")
Київ - Катовіце (рейси необхідно перебронювати через "Візз Ейр Угорщина")
Київ - Ларнака (рейси необхідно перебронювати через "Візз Ейр Угорщина")
Київ - Мюнхен Меммінген (рейси необхідно перебронювати через "Візз Ейр Угорщина")

Пасажирам, що купили квитки на вищевказані рейси на дати з 20 квітня 2015 року, буде необхідно перебронювати переліт через авіакомпанію Wizz Air Hungary, яка буде виконувати ці рейси з 20 квітня. З цими пасажирами авіакомпанія зв'яжеться для повернення вартості квитка. У той же час пасажири зможуть перебронювати квитки за первісною вартістю (відповідно до "Гарантією вартості квитка Wizz Air").

Припинено маршрути:

Київ - Барселона Жирона
Київ - Валенсія
Київ - Кутаїсі
Київ - Москва
Київ - Мілан Бергамо
Київ - Неаполь
Київ - Венеція Тревізо
Львів - Мілан Бергамо
Львів - Неаполь
Львів - Венеція Тревозо