На місці аварії Airbus A320 знайшли до 600 фрагментів тіл

Під час пошукової операції на місці аварії Airbus A320 у Франції рятувальники виявили від 400 до 600 фрагментів людських тіл

Про це повідомляє Associated Press, передає Еспресо.TV з посиланням на "Газету.RU".

У повідомленні наголошується, що французька поліція взяла зразки ДНК з особистих речей загиблих, наданих їхніми родичами. Як зазначається, дані зразки будуть використані для ідентифікації тіл.

За інформацією французької поліції, рятувальникам не вдалося виявити жодного неушкодженого тіла. Зіткнення літака з землею відбулося після різкого зниження з висоти в 11 тис. метрів.

Нагадаємо, Airbus A320 бюджетної авіакомпанії Germanwings, який прямував з Барселони в Дюссельдорф, у вівторок вдень розбився у важкодоступному районі Альп на південному сході Франції. У катастрофі, за останніми даними, загинули 150 осіб.

За даними слідчих, пілот рейсу Патрік Зонденхаймер вийшов із кабіни пілотів на кілька хвилин в туалет. Знову відкрити двері кабіни пілотів йому не вдалося, тому що вона виявилася заблокованою. Командир наполегливо просив свого колегу – другого пілота Любіца відкрити йому двері.

Поки другий пілот маневрував літак до землі з незрозумілих причин, командир екіпажу використав сокиру, щоб зламати двері й запобігти авіакатастрофі, однак зробити цього не зміг.