Нардеп Дунаєв зірвав зустріч шахтарів з Москалем (ВІДЕО)

27 березня 2015 року в місті Лисичанську Луганської області представники трудового колективу ПАТ "Лисичанськвугілля" та "Первомайськвугілля" прийшли на зустріч з головою Луганської обласної держадміністрації Геннадієм Москалем та місцевою владою

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Наш Лисичанськ".

Шахтарі двох об'єднань вже два з половиною місяці не отримують зарплату. Губернатор повідомив, що обіцяні гроші на виплату минулорічної заборгованості повинні надійти не пізніше понеділка, 30 березня.

"Москаль пообіцяв присутнім, що шахти закривати, поки він губернатор, нікому не дасть. Він розуміє, що від з роботи залежить доля населених пунктів області. Поки йдуть військові дії ніхто не буде вкладати інвестиції, а значить не буде робочих місць. Соціальна обстановка в області і так напружена, не можна допустити, щоб тисячі сімей залишилися без доходу", йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі в залі з'явився народний депутат України Сергій Дунаєв. Член депутатської фракції Політичної партії "Опозиційний блок" у Верховній Раді України восьмого скликання, обраний по виборчому округу № 107 також захотів виступити. Однак Москаль сказав йому, що не хоче влаштовувати політичне шоу.

"Перетворює чуже горе на цирк, йдіть до свого парламенту. Я до вас приходжу? Я вас повчаю? Я не хочу вас чути. Ідіть людям поясніть, який ви бюджет прийняли, які закони..."- емоційно висловився губернатор.

В решті решт, Москаль залишив будівлю, за ним відразу почали виходити і шахтарі, залишилися тільки працівники виконкому. Дунаєву стало не перед ким виступати.

Вже на вулиці нардеп намагався пояснити очільнику Луганщини, що він "хоче об'єднати зусилля". А коли мова зайшла про вибори, Дунаєв сказав, що не хоче йти у Верховну Раду, на що Москаль йому порадив здати мандат.