Обшук у будинку заступника голови Меджлісу – це чергова акція залякування, - кримськотатарський активіст

Допит і обшук у будинку першого заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джеляла в селі Первомайському, це "не що інше, як акція залякування з боку російського уряду Криму"

Таку думку висловив виданню "Крим.Реалії" активіст кримськотатарського руху Заїр Смедляєв, передає Еспресо.TV.

"На мій погляд, це все пов'язане з його новою посадою, це чергова акція залякування, щоб комусь не кортіло обіймати ті посади, які не узгоджені з Аксьоновим, навіть у представницькому органі кримськотатарського народу", - розповів Смедляєв.

Крім того, він підтвердив, що обшук проходив, згідно з процедурою, із залученням понятих, в даному випадку - сусідів Нарімана Джеляла. Правоохоронці спілкувалися коректно, перед початком обшуку було зачитано постанову суду Київського району Сімферополя.

Нагадаємо, у будинку першого заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джеляла в селі Первомайському Сімферопольського району завершився обшук, який тривав близько години.

За словами очевидців, слідчі не стали нічого вилучати з дому Джеляла. Перший заступник голови Меджлісу повідомив журналістам, що не може розповісти подробиці слідчих дій, оскільки у нього підписка про нерозголошення інформації.