Оприлюднені фото вбивці офіцера СБУ

Журналіст Артем Шевченко на своїй сторінці у Facebook оприлюднив фотографії Дениса Гордєєва, який підозрюється у вбивстві капітана Служби безпеки України Віктора Мандзика

Про це повідомляє Еспресо.TV.

"Ознайомився із деякими матеріалами слідства щодо дніпропетровського адвоката Дениса Гордєєва, розшукуваного за вбивство капітана СБУ Віктора Мандзика у Волновасі 21 березня. Ну що тут сказати? Дурний, п'яний, неадекватний, випадковий, не зумовлений жодною бойовою необхідністю, кривавий кримінальний злочин, який не має жодного виправдання", – написав Шевченко. 

Він нагадав, як зухвало Гордєєв убив співробітника Служби безпеки: коли Мандзик продемонстрував йому посвідчення офіцера СБУ, адвокат разом із поплічниками силою забрав у нього табельний автомат і з нього впритул вистрілив у потилицю капітана при декількох свідках.

"Шкода, що цей епізод, випадковий за великим рахунком, став останньою краплею, після якої було прийнято остаточно політичне рішення – валити команду Коломойського, яка прямого стосунку до злочину цього взагалі-то не має", – підсумував журналіст.

Нагадаємо, сьогодні голова СБУ Валентин Наливайченко доповів президенту України Петру Порошенку про затримання Гордєєва. 

Загиблий капітан Служби безпеки України Віктор Мандзик

Фото: Facebook Андрія Шевченка