Бойовики намагаються посилити свої позиції на Маріупольському напрямку, - Тимчук

На Маріупольському (Приморському) напрямі бойовики не лише обстрілюють сили АТО, а й намагаються перекинути поповнення на передові позиції

Про повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на сторінці у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV.

"Протягом останніх двох діб (26-27.03) російсько-терористичні війська не припиняли обстріл позицій українських військ і цивільних об'єктів на Донецькому, Артемівському та Маріупольському напрямках, використовуючи стрілецьку зброю, 120-мм міномети та інше важке піхотне озброєння (гранатомети, великокаліберні кулемети)", - написав Тимчук.

За його даними, зафіксовано випадок застосування бойовиками РСЗВ БМ-21 "Град" із позицій північного сходу Стаханова. Раніше група ІС повідомляла про перекидання терористами артилерії на цій ділянці.

Тимчук також повідомив, що на Маріупольському (Приморському) напрямку, крім обстрілів, спостерігалися спроби бойовиків маневрувати силами і засобами, а також перекидання поповнення на передові позиції.

"Крім вельми інтенсивних обстрілів на передньому краї, бойовики продовжують нарощувати боєздатність своїх формувань", - додав координатор ІС.

Нагадаємо, сьогодні за ніч терористи вісім разів обстріляли українських військових та мирних мешканців. Зокрема, під обстріл "Градами" потрапила село Новотошківка на Луганщині.

Читайте також: Як виглядає Новотошківка після обстрілів