Спроби дискредитувати керівництво "Київміськбуду" носять замовний характер – голова правління компанії

Спроби дискредитувати керівництво ПАТ "ХК "Київміськбуд" носять замовний характер і можуть призвести до ймовірних збоїв у роботі компанії.

Про це заявив голова правління - президент холдингу Ігор Кушнір.

Ігор Кушнір зазначив, що останнім часом у ЗМІ різко зросла кількість матеріалів, у яких керівний менеджмент компанії звинувачують у неправомірних діях.

"Мене і керівництво холдингу звинувачують в якомусь "дерибані" майна. По-перше, чому журналісти не надають конкретних документів? Якщо ми робимо щось неправомірне, значить компетентні органи повинні вжити відповідних заходів. Але таких документів немає, і виходячи з цього, я роблю висновок, що все написане носить замовний характер. Комусь вигідно зараз, напередодні зборів акціонерів, дискредитувати репутацію менеджменту і поставити сюди своїх людей. Схожа ситуація була і минулого року, коли під виглядом спроб знайти якийсь дорогий акваріум і "люструвати рибок", будівля компанії намагалися захопити рейдери. За цими подіями так само, як і зараз, стояли певні люди. Воно й зрозуміло: компанія прибуткова, ми єдині щорічно платимо багатомільйонні дивіденди в бюджет столиці, збільшуємо кількість зданих об'єктів. Нечистим на руку ЗМІ це, ймовірно, вигідно - на гучному скандалі з ім'ям самої великої будівельної компанії в Києві можна зробити хороший рейтинг, це ж майже сенсація. Я поважаю чесну журналістську працю і дуже прошу перестати публікувати неперевірену, необ'єктивну і непідтверджену фактами інформацію", - підкреслив Ігор Кушнір.

За його словами, нагнітання ситуації в подальшому може призвести до збоїв в роботі компанії.