Стоєцький вважає звинувачення проти себе "сумнівними"

Колишній заступник голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Василь Стоєцький вважає себе невинуватим у скоєнні злочинів, у яких його звинувачує слідство

Про це він заявив журналістам, передає Еспресо.TV з посиланням на РБК-Україна.

"Я, безумовно, не визнаю себе винним. Звинувачення, які висунуті, досить сумнівні", – наголосив Стоєцький.

За його словами, за родом діяльності він не мав доступу до бюджетних коштів.

"Мені приписують те, що я зловживав службовим становищем і розкрадав бюджетні кошти. За своїми функціями до бюджетних коштів я відношення не маю", – стверджує екс-заступник голови ДСНС.

Також він зазначив, що в його обов'язки не входили ні закупівля паливно-мастильних матеріалів, ні взаємодія з фірмами, які цим займалися.

Крім того, Стоєцький повідомив, що для нього стало шоком, коли він побачив матеріали кримінальної справи стосовно нього.

Нагадаємо, сьогодні Стоєцький був звільнений з-під варти у зв'язку із закінченням терміну затримання. Водночас йому оголошено нову підозру.

25 березня на засіданні Кабміну оперативники затримали голову ДСНС України Сергія Бочковського та його заступника Василя Стоєцького.

Сьогодні Печерський районний суд Києва заарештував Бочковського на два місяці з альтернативою у вигляді застави в сумі 1,2 млн грн.