У Тунісі вбили лідера терористів, які розстріляли туристів у музеї

Лідера терористичного ісламістського угруповання "Обка ібн Натан", яке напало на столичний музей в Тунісі "Бардо", ліквідовано

Про це заявив у неділю, 29 березня, прем'єр-міністр країни Хабіб ес-Сід, передає Lenta.ru з посиланням на Agence France-Presse, повідомляє Еспресо.TV.

У міністерстві внутрішніх справ Тунісу повідомили, що в суботу ввечері всього було вбито дев'ять терористів "Обка ібн Натан". Їх знищили в гористій місцевості Тунісу Сіді-Аиш в провінції Гафса. За інформацією відомства, ці бойовики були одними з найбільш небезпечних терористів в країні.

У неділю в столиці Тунісу десятки тисяч людей вийшли на вулиці, щоб висловити підтримку діям влади по боротьбі з ісламістськими угрупованнями, передає Reuters.

Нагадаємо, 8 березня переодягнені у військову форму терористи відкрили вогонь у будівлі парламенту Тунісу в столиці країни. Потім вони увірвалися в розташований поруч музей, в якому захопили заручників. В результаті нападу загинули понад 20 людей, більшість з них - іноземні туристи, в тому числі росіянка. Того ж дня в ході операції силовиків двоє бойовиків були ліквідовані.