У Ростові з’явилося кладовище із сотнями безіменних могил (ФОТОФАКТ)

У російському Ростові-на-Дону масово ховають бойовиків, які загинули на Донбасі

Про це повідомляє видання "Новий регіон" із посиланням на користувачів соцмереж, передає Еспресо.TV.

Зокрема, в мережі з'являлися повідомлення про те, що приблизно в червні-вересні 2014 року з'явилося дивне захоронення, в стороні від місцевого кладовища. На окремій ділянці з'явилося близько 500 нових могил, безіменних. 

На карті Ростова дійсно є такий об'єкт. Поховання розташоване в географічному трикутнику між Темерницьким, Верхньотемерницьким і річкою Темерник. 

Раніше повідомлялося, що кількість поховань з останками невідомих людей на кладовищі в Ростові-на-Дону збільшується. Більшість поховань – з написами "НМ" і "НЖ", що, ймовірно, означає "невідомий чоловік" і "невідома жінка". Більшість могил із зазначенням дат смерті літо-осінь 2014, при цьому вік похованих 20-40 років.

Нагадаємо, "командуванням" терористичних угруповань "ДНР" був виданий особливий "наказ" про транспортування вантажу-200 з російськими громадянами прямо в Ростов-на-Дону. Жодного оформлення документів про смерть і сортування в місцевих моргах тепер не потрібно. Є спеціальні російські фахівці, які займаються класифікацією тіл і встановленням їх приналежності до місцевих або росіян. Ця операція проходить на території, окупованій бойовиками "ДНР" і "ЛНР". 

Фото: "Новий регіон"