П’ять новин до чашечки еспресо

Еспресо. TV пропонує ранкові новини, які ви могли прогавити

1. В Австралії вступили в дію розширені економічні санкції щодо Росії, оголошені у вересні 2014 року. Про це йдеться заяві, опублікованій у вівторок, 31 березня, на офіційній сторінці Міністерства закордонних справ і торгівлі Австралії. Більше тут.

2. Сьогодні у Дзержинському районному суді Харкова відбудеться попереднє засідання з розгляду справи міського голови міста Геннадія Кернеса. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат, член колегії МВС Антон Геращенко. Деталі.

3. Військові кораблі Саудівської Аравії заблокували порти Ємену, щоб не дати повстанцям-хуситам можливості отримати зброю і підкріплення ззовні. Більше тут.

4. Російський футбольний союз можуть покарати за поведінку фанів під час матчу відбору Євро-2016 зі збірною Чорногорії. Як пише чорногорський сайт CG-Fudbal, під час зустрічі в російському секторі "світили" прапорами Російської імперії, Сербії та терористичних "ДНР" та "ЛНР". Більше тут.

5. Британський принц Вільям приступив до роботи пілотом в компанії Bond Air Services, яка надає послуги швидкої допомоги. Про це повідомили в Кенсингтонському палаці - офіційної резиденції герцога і герцогині Кембриджських. Читайте.