Терористи продовжують гатити з "відведених" мінометів і гранатометів, – Тимчук

Бойовики на сході України продовжують здійснювати обстріли позицій українських військ з озброєння, яке за Мінськими домовленостями мало бути відведене від лінії зіткнення

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, передає Еспресо.TV.

"У зв'язку зі складними погодними умовами інтенсивність обстрілів і бойової активності з боку російсько-терористичних військ на Донбасі дещо зменшилася. Тим не менш, в ході обстрілів терористи використовують як стрілецьке озброєння, 82-мм міномети, гранатомети, ПТРК, зенітні установки ЗУ-23-2, великокаліберні міномети, так і 120-мм міномети, які, згідно з Мінськими домовленостями, повинні бути відведеними від лінії зіткнення", – написав Тимчук.

За його інформацією, протягом останніх двох діб зафіксовано також один випадок застосування бойовиками РСЗВ – у районі населеного пункту Сокільники.

Нагадаємо, за інформацією прес-центру АТО, кількість обстрілів з боку незаконних збройних формувань, що діють на сході України, поступово зменшується. Водночас 30 березня з 18 години до опівночі зафіксовано 11 випадків порушення режиму тиші.