Терористи проводять ротацію під Маріуполем, – Тимчук

На приморському напрямку спостерігається проведення ротації російсько-терористичних військ

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Частина бойовиків, що перебувала північніше Широкіного, відведена до Новоазовську. Замість них прибула бронегрупа з трьох танків і чотирьох ББМ (висунулася до Широкіне), пізніше на вантажівках перекинуто формування в 70-80 осіб з мінометами і АГС", – написав Тимчук.

Він також зазначив, що терористи продовжують нарощувати бойовий потенціал своїх формувань за допомогою поставок матеріально-технічних ресурсів з території Росії.

"Протягом минулої доби зафіксовано переміщення близько 28 транспортних одиниць (в основному через "північний маршрут"). Активно продовжується перекидання матеріально-технічних ресурсів з боку Луганська, Лутугине, а також через Красний Луч на Дебальцеве, Стаханов і Первомайськ", – повідомив координатор групи "Інформаційний спротив".

Нагадаємо, за інформацією Тимчука, терористи протягом минулої доби неодноразово обстрілювали підрозділи українських військ біля населених пунктів Кряківка, Кримське, Сокільники, намагаючись витіснити сили АТО з позицій в районі Бахмутської траси