Тимчук: Бойовики намагаються витіснити сили АТО біля Бахмутської траси

Терористи протягом минулої доби неодноразово обстрілювали підрозділи українських військ біля населених пунктів Кряківка, Кримське, Сокільники, намагаючись витіснити сили АТО з позицій в районі Бахмутської траси

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, передає Еспресо.TV.

За його інформацією, у смузі Докучаєвськ – Степове закінчено висунення двох батальйонних тактичних груп (БТГ) бойовиків, а також декількох дрібних груп – кожна чисельністю до взводу, переважно із залишків бандформування "Кальміус".

"Усього – близько 1100-1200 осіб при 28 танках та 42 одиницях ББМ. Артилерія бойовиків на даній ділянці відтягнута трохи назад, за Старобешеве. У складі танкових підрозділів даних БТГ – в основному танки Т-72 різних модифікацій", – зазначив Тимчук.

Він наголосив, що висунуті на даний напрям підрозділи будуть діяти за вказівками з єдиного пункту управління, розгорнутого в районі Старобешева.

Нагадаємо, за інформацією прес-центру АТО, кількість обстрілів з боку незаконних збройних формувань, що діють на сході України, поступово зменшується. Водночас 30 березня з 18 години до опівночі зафіксовано 11 випадків порушення режиму тиші.