Бразильцям почали продавати квитки на Олімпіаду-2016 в Ріо-де-Жанейро

Оргкомітет Олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро оголосив про старт продажу квитків на змагання для жителів Бразилії

Починаючи з середи кожен бразильський уболівальник може подати заявку на покупку квитків, яка візьме участь у розіграші двох спеціальних лотерей, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційний сайт Ігор-2016.

Результати першої оргкомітет оголосить в червні цього року, її переможці отримають можливість викупити свої квитки. Заявки тих, кому щасливий випадок з першої спроби не випав, візьмуть участь у другій лотереї в серпні.

"Як і атлети, фанати пройдуть своєрідні етапи відбору, щоб потрапити на Олімпійські ігри. Необхідно якомога раніше включитися в цей процес, щоб гарантувати собі першокласне видовище у виконанні кращих спортсменів світу", - заявив директор з продажу квитків оргкомітету Донован Ферреті.

Для громадян інших держав, зокрема, для росіян, реалізація квитків буде здійснюватися через авторизовані Національними олімпійськими комітетами агентства.

Всього в продаж по всьому світу надійде 7,5 млн. квитків.

Квитки, що не викуплять до червня 2016 року, надійдуть у продаж через каси арен й офіційні офіси оргкомітету. Їх зможе придбати будь-який бажаючий незалежно від громадянства і місця проживання.

Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро відбудуться 5 - 21 серпня 2016 року.