Луганщина за добу: Перестрілки в Кримському та Станиці, вибухи на Бахмутці

За вчорашній день (1.04) і минулу ніч бойова обстановка на контрольованій Україною території Луганщини була дещо спокійнішою, порівняно з попередніми днями, однак повної тиші так і не настало

Про це на своїй офіційній сторінці повідомив голова Луганської ОДА Геннадій Москаль, передає Еспресо.TV.

"Бойові дії зафіксовані на кількох напрямках – у Станиці Луганській увечері й серед ночі між українськими силовиками та бойовиками спалахували перестрілки із застосуванням автоматичної зброї та гранатометів, між опорними пунктами наших військових у Кримському та укріпленнями бойовиків у Сокільниках періодично виникали перестрілки з автоматичної зброї, крім того вибухи чулися на автодорозі Бахмутка в районі 29-го блокпосту",- повідомив Москаль.

За його словами, у всіх випадках ніхто з мирних мешканців не постраждав, інформації про поранених чи загиблих військових не надходило.

Крім того очільник Луганщини повідомив, що триває відновлення систем життєзабезпечення, пошкоджених негодою на вихідні.

"Вчора у Трьохізбенці знову подали електроенергію (світла тут не було останні три доби, шквальний вітер обірвав лінії електропередач як на контрольованій Україною, так і на окупованій території). У Троїцькому ремонтні бригади продовжують відновлювати перебиті бойовими діями системи електропостачання",- розповів він.