Печерський суд не зміг обрати Андрієві Федуру запобіжний захід

Засідання перенесено на 8 ранку 3 квітня. Федур підозрюється в тиску на слідчого

Про це повідомив у своєму Facebook народний депутат України від "Народного фронту" Сергій Висоцький, повідомляє Еспресо.TV.  

"Сьогодні вранці Генеральна прокуратура оголосила підозру відомому адвокату Андрієві Федуру. ГПУ звинувачує його в погрозах слідчому, - пише депутат. – Правда, сам Федур вважає, що справа в тому, що він надто ефективно захищає одного клієнта, на майно якого у деяких працівників ГПУ є свої види. Щойно закінчилося засідання в (як несподівано) Печерському суді, на якому Федуру повинні були обрати запобіжний захід. Мені подзвонили спільні з Федуром друзі буквально за півгодини до початку засідання".

У присутності народного депутата та журналістів суддя Гладун не наважилася виносити будь-які рішення і перенесла засідання на завтра на 8 ранку, повідомляє Висоцький.

"Мені здається, що цій справі треба приділити максимум уваги. Кримінальна справа стосовно відомого адвоката, що розглядається в Печерському суді, - це пахне Януковичем. Варто докласти максимум зусиль для того, щоб не допустити відродження "Печерського правосуддя".

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звертався до президента України і до Верховного Суду з вимогою розформувати Печерський районний суд міста Києва