У Фірташа кажуть, що не мають можливості розкрадати гроші

Група підприємств Ostchem вважає безпідставними обвинувачення Міністерства внутрішніх справ у розкраданні посадовими особами підприємств державних кошті

Про це інформує Еспресо.TV  із посиланням на заяву прес-служби Ostchem.

"Підприємства групи Ostchem не є розпорядниками бюджетних коштів, тому не можуть ними розпоряджатися і тим більше розкрадати", - зазначають у компанії і додають, що будь-які звинувачення на адресу нинішніх посадових осіб підприємств є "некоректними".

Також у прес-службі наголошують, що держава винна Ostchem набагто більші суми.

"Борги державних компаній перед азотної групою Ostchem істотно перевищують борги заводів Ostchem перед держструктурами. Зокрема, "Одеський припортовий завод", який належить державі, досі винен підприємствам групи Ostchem більше 5 мільярда гривень.Тим не менш, Ostchem не вживає жодних заходів щодо стягнення цих боргів, розуміючи фінансово-економічне становище в державі", – заявляють у групі підприємств Ostchem. 

Нагадаємо, вчора, 2 квітня глава МВС Арсен Аваков повідомив, що міліція відкрила кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем та розкраданням бюджетних коштів з боку посадових осіб групи підприємств Дмитра Фірташа Ostchem.