40 українських гуртів вийшли у фінал відбору Європейського фестивалю

Стало відомі, які музиканти з України змагатимуться за право виступати на фестивалі Sziget

Протягом квітня 40 гуртів змагатимуться за можливість представити Україну на фестивалі Sziget,передає Еспресо.TV з посиланням на Cultprostir.

До ТОП-40 увійшли: 5 Vymir, Anna-Maria, Atmasfera, Atomic Simao, Brunettes Shoot Blondes, Charlie, Cherokey, Cherry-Merry, Dead Boys Girlfriend, Delikate, De Tach, Dvoe, Dzierzhynsky Bitz, Epolets, Farinhate, Fontaliza, Four Leaf Clover, Iamyou, Joryj Kloc, Megapolis Witches, Morj, Neural Clan, Nousinthis, Onuka, Quarkmonk, Ray Band, Rock-H & Viktor Jantso, Tape Flakes, The Maneken, The Softs, The Spirals, The Substanse, Vivienne Mort, Washing Tones, We Are, Wild Shadows, Without Limits, Гапочка, Мартові Orchestra, Тарута.

Для кожного артиста, який потрапив до фіналу, ця подія означає, що його обов’язково побачить і почує кожен із 12 музичних експертів, які увійшли до журі конкурсу. Другий етап конкурсу, який буде тривати до 16 квітня, полягатиме в голосуванні фанів на сайті за допомогою соціальних мереж – п’ятірка фіналістів буде визначена саме за їх результатами, а ще 5 імен обере журі. 8 травня в київському клубі Sentrum відбудеться фінал конкурсу, де буде визначено переможця, який виступить на Острові Свободи в Будапешті 11 серпня на сцені Europe Stage.

До участі в конкурсі було надіслано понад 200 заявок. Вибір було зроблено згідно з форматом конкурсу міжнародної програми YourOpen Talent Festival і сцени Europe Stage і укладено перелік гуртів різноманітних жанрово, як і сам мультикультурний Sziget.