Американка в ресторані знайшла скарб з 50 перлин у замовленій устриці

Мешканка Теннессі замовила устриць і випадково виявила в обіді скарб

Мешканка американського штату Теннессі знайшла в одній із замовлених на обід устриць 50 перлин, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Лента.ру". 

Несподівана знахідка виявилася в ресторані Puckett’s Boathouse в місті Франклін. Коли 53-річна Тоні Елліот відкусила частину устриці, то відчула щось тверде. Спочатку їй здалося, що вона зламала зуб, однак, з’ясувалося, що це була перлина. Після цього на тарілці опинилися ще 49 перлин. 

"Ми не бачили нічого подібного раніше. У нас були випадки, коли відвідувачі знаходили одну перлину, але 50 – ніколи", – цитують ABC News керівника ресторану Грега Херджеста.

Співробітники закладу очистили перлини і упакували їх для відвідувачки. "Це була її устриця, а значить, і перлини теж її. Це все одно що виграти в лотерею", – додав Херджест. Він повідомив, що устриці, які доставляють в ресторан, збирають в Мексиканській затоці в штаті Луїзіана.

Перлини досить дрібного розміру, їхня вартість не уточнюється. Ювелір уточнив, що з них навряд чи вийде зробити прикрасу, оскільки їх досить важко просвердлити.