Харківська міліція шукає свідків нічного вибуху

Міліція Харкова шукає свідків вибуху, що стався в ніч проти 7 квітня поруч зі стелою з державним прапором на проспекті Правди

Про це повідомляє відділ зв’язків із громадськістю ГУ МВС України в Харківській області, передає Еспресо.TV.

"Міліція Харкова звертається до всіх громадян, які стали свідками даної події або бачили підозрілих осіб біля стели, а також до автовласників, транспортні засоби яких обладнані відеореєстраторами. Якщо ви маєте будь-яку інформацію, яка допоможе слідству встановити осіб, причетних до вибуху, просимо повідомляти її за телефонами: 337-78-80, 705-12-19, 70-59-300, 73-08-300, "102", або іншим зручним для вас способом", – йдеться у повідомленні.

У міліції зазначили, що сьогодні вранці в Дзержинському районі міста стався вибух, унаслідок якого було вирвано частину стели з державним прапором. У будівлі Харківського національного медичного університету, розташованої навпроти, вибито декілька вікон, що виходять на проспект Правди. Постраждалих осіб немає.

Інформація про подію надійшла до чергової частини Дзержинського районного відділу міліції Харкова близько 4-ї ранку.

"Дану інформацію внесено до журналу єдиного обліку про кримінальні правопорушення та інші події. Ведеться подальша перевірка", – наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, раніше факт вибуху підтвердила прес-служба прокуратури Харківської області.