Мадонна знялася у фотосесії в еротичній білизні

Поп-королева знову вразила відвертими фото

Американська поп-зірка Мадонна знялася для ювілейного Cosmopolitan в еротичній білизні, передає Еспресо.TV з посиланням на Spletnik.ru.

Журнал відзначає 50-річчя, а прикрасити ювілейний номер редакція знову, як і 25 років тому, запропонувала знаменитій поп-діві. У святковий номер увійшла фотосесія в улюбленому 56-річною Мадонною стилі "домінатрікс": співачка позує в спідній еротичній білизні, панчохах, мереживних рукавичках і масці.

На сайті видання вже з'явилися витяги з інтерв'ю.

Про секрет довготривалої популярності:

"Популярність приходить і минає. Ти просто повинен знати, хто ти, що ти хочеш сказати і навіщо ти тут".

Про боротьбу за рівноправність статей:

"Не думайте, що багато чого змінилося в нашому світі - особливо для жінок. Ми, як і раніше, живемо в суспільстві сексистському, яке намагається заганяти людей в рамки. Від початку кар'єри я зустрічала людей, які будували мені перешкоди, оскільки вважали, що не можна сексуально поводитися, використовувати сексуальні, чуттєві теми у своїй творчості і при цьому бути інтелігентною. Для мене ця боротьба все ще не закінчена".

Про співпрацю з Каньє Вестом під час роботи над альбом Rebel Heart:

"Він розумів, що має справу з людиною, яка завжди стоїть на своєму, і я знала те ж саме про нього. Я прислухаюся до його слів, приймаю до відома, він теж вислуховує мене і бере до відома. Ми не в усьому один з одним погодилися, але у нього непогані ідеї".

Про хейтерів в Інтернеті:

"Ти ховаєшся за своїм комп'ютером або телефоном і кажеш все, що хочеш - ти ж анонім. Зміг би ти сказати мені це в обличчя? Я сумніваюся".

Відзначимо, що у травневого номера буде не одна, а відразу чотири обкладинки - в мережі вже з'явилася перша з них, а решту редакція представить трохи пізніше.

Нагадаємо, днями Мадонна виклала своє оголене фото на знак протесту.