Москву прикрасять шестиметрові яйця-арки

Новою прикрасою Москви на час свят стануть крашанки, повідомляє сайт департаменту паливно-енергетичного господарства столиці

Про це повідомляє сайт департаменту топливно-енергетичного хазяйства Москви, передає Еспресо.TV.

"Цього року до Великодня в Москві були розроблені нові світлові інсталяції, які прикрашатимуть місто протягом усіх свят. Головними елементами стануть ажурні пасхальні яйця, які помітні і вдень, завдяки яскравому дизайну, і вночі, так як будуть підсвічуватися різнокольоровими світлодіодами", - йдеться в повідомленні. Крім цього, на Тверській площі встановлять світловий лабіринт та інші тематичні світлові елементи.

Як розповів заступник мера Москви Петро Бірюков, інсталяції будуть різних розмірів і конструкцій. Приміром, на площах і великих просторах планується розмістити шестиметрові яйця-арки з двох пересічних ажурних стрічок зі світлодіодним підсвічуванням. "Так само як величезна ялинкова куля на Охотному ряду в новорічні свята, вони стануть популярним місцем для фотографування", - зазначив Бірюков.

Найбільше пасхальне яйце встановлять на Тверській площі. Його висота складе 7 м. Конструкцію оснастять внутрішньою підсвіткою.