В Індії заарештували чоловіка, який намагався одружитися на кобрі

Сандіп Патель стверджує, що вночі може впадати в транс та перетворюватись на змію

В Індії поліція розігнала дивакувате весілля, передає Еспресо.TV з посиланням на The Daily Mirror.

Індійська поліція перервала весілля, під час якого чоловік намагався одружитися на змії. 27-річний Сандіп Патель був переконаний, що кобра в минулому житті була гарною жінкою і тепер закохалася в нього. Сандіп також стверджує, що він сам може перетворюватися на змію вночі після глибокого трансу.

Сандіп розповів усім, що пообіцяв змії одружитися на Великдень. Тож, близько 15 тис. селян зібралися в індійському містечку Фулпурі подивитися на церемонію. Священик, який мав "зв’язати узами шлюбу" Сандіпа та його обраницю зазначив, що чоловік з дитинства був схожий на змію.

Сандіп прийшов на весілля разом з батьком. Він з'явився біля індійського храму лише в трусах та жилеті. Однак церемонія не відбулася, і священик втік, як тільки в індійський храм прийшла міліція. Міліція заарештувала нареченого та його батька.

Тисячі індусів погрожували бунтом через те, що весілля було зірване.

До речі, дев'ять років тому індійська жінка Бімбала Дас одружилася з коброю в селі Тала. Сусіди в селі були в захваті від весілля. Вони стверджували, що це принесе удачу в цьому районі.